Canneloniruller med spinat

Canneloniruller med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pakkeCanneloniruller
 
1 løg i tern
2-3 fedhakket hvidløg
250 g.hakket oksekød
 lidt olie
1 pakkefrossen hel spinat
1 æg
35 g.revet parmesanost
 
2 spsk.tomatpuré
 lidt vand
 
 bechamelsauce
 revet ost
 
Opskrift:
1 pakke Canneloniruller koges i 8-10 minutter.

1 løg i tern, 2-3 fed hakket hvidløg og 250 g hakket oksekød brunes i lidt olie. En pakke frossen hel spinat kommes i og tør op ved svag varme. Når spinaten er tøet kommes 1 æg og 35 g revet parmesanost i. Massen fyldes i de kogte rør, der lægges i et fad. 2 spsk. tomatpuré røres med lidt vand og hældes over rullerne. Til sidst hældes bechamelsauce over (brug evt. færdigkøbt Mornaysauce), der drysses med revet ost og fadet sættes i ovnen i 15 - 20 minutter ved 200 grader C.





karakterer:
Opskriften er vist 20033 gange,
og udskrevet 478 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu