Fyldt svinebov med bagte hvidløg og chili

Fyldt svinebov med bagte hvidløg og chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bovklump uden svær og ben, ca. 1500 g
20 fedhvidløg
 olivenolie
1 bdt.bredbladet persille
6 chili
 salt
 peber
 bomuldsgarn
 
 Saute
3 røde peberfrugter
30 fedhvidløg
3 persillerødder
375 g.spinat
 olivenolie
 balsamico
 salt
 peber
 
 Tabouleh
1.5 dl.knækkede hvedekerner
1 bdt.persille
10 småforårsløg
2 modne tomater
0.5 dl.olivenolie
2 lime
 salt
 peber
 
1 spsk.balsamico
3 spsk.olivenolie
 
250-500 g.cherrytomater
 
Opskrift:
Bestil kødet hos slagteren.

Stil hvedekernerne i blød i 2 dl vand i ca. 24 timer i køleskab.

Halver cherrytomaterne og stil dem i ovnen ved 90° i 2 timer.

Pil alle 50 hvidløg og vend dem i lidt olie. Bag dem i et fad i ovnen ved 180° ca. 30 minutter.

Del peberfrugterne på langs og fjern kernerne, vend stykkerne i olie og sæt dem under grill til skindet bobler op og er sort. Afkøl og fjern skindet.

Hak den bredbladede persille groft, fjern frø fra chilierne og skær dem i små stykker.

Skær en lomme i svineboven. Krydr med salt og peber. Fyld boven med 20 bagte hvidløg, persille og chili. Luk boven sammen og snør med bomuldsgarn. Dup kødet tørt med køkkenrulle og brun det på en pande i olie. Krydr med salt og peber. Steg kødet færdigt i ovnen ved 200° i 1 1/2 - 2 timer med 1 dl vand.

Tag kødet ud af ovnen. Pak det i stanniol og lad det hvile ca. 20 minutter.

Skær peberfrugterne i strimler. Skær persillerødderne i tern og steg dem møre og sprøde på en pande i lidt olie. Skyl spinaten og kom den i kogende vand et par minutter. Tryk den tør. Vend peberfrugter, hvidløg og spinat på panden med persillerødder. Smag til med salt, peber og lidt balsamico. Hæld overskydende vand fra hvedekernerne. Bland dem med hakket persille og fintskåret forårsløg. Skær tomater uden kerner i tern. Tilsæt tomat og olivenolie. Smag til med saft og revet skal af lime, salt og peber. Serveres i en skål eller anrettes portionsvis i en kop eller en metalring. Balsamico og olie blandes og ganske lidt hældes på tallerkenen ved servering.

Tips:

I stedet for bov kan der bruges nakkefilet. Samme stegetid. I stedet for persillerødder kan der bruges svampe eller blegselleri. Cherrytomaterne og hvidløgene kan laves dagen i forvejen. Tomaterne kan serveres varme eller kolde efter ønske





karakterer:
Opskriften er vist 8169 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu