Rullesteg med fyld

Rullesteg med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebryst - slag - rullesteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 afpudset slag, ca. 1200 g
300 g.hakket svinekød, ca. 10% fedt
100 g.friske spinatblade eller 0.5 pakke dybfrossen, helbladet spinat
50 g.kogt røget skinke
2 spsk.rasp
0.5 tsk.peber
1.5 tsk.tørret timian
1.5 tsk.salt
10 g.smør
 
 Saucen
3 dl.vand
2 dl.rødvin
3 laurbærblade
2 tsk.salt
6 fedhvidløg
0.5 tsk.tørret timian
50 g.kogt røget skinke
 saucejævner
 
 Tilbehør:
 
Opskrift:
Bred slaget ud på bordet og dæk det med skyllede blancherede spinatblade. Rør det hakkede kød med røget skinke, der er skåret i tern, rasp, salt, peber og timian til en fast fars. Dæk slaget med farsen. Rul stegen sammen og snør den. Brun rullestegen i smørret på alle sider i en gryde. Tilsæt vand og rødvin sammen med laurbærblade, salt, upillede hvidløgsfed, timian og den røgede skinke. Lad rullestegen simre ved svag varme i ca. 2 timer. Vend den efter den første time. Si skyen, skum den og jævn den let. Kog den godt igennem og smag til.

Serveres med Kartofler og rosenkål. Salat af tynde skiver skrællede jordskokker, der er dryppet med citron og drysset med salt og persille.





karakterer:
Opskriften er vist 25384 gange,
og udskrevet 392 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu