Skinkeschnitzel a la Saltimbocca

Skinkeschnitzel a la Saltimbocca, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skinkeschnitzler (i alt ca. 500 g afpudset inderlår)
4 tynde skiver lufttørret skinke (70 g)
2 kvistesalvie
5 g.smør
2 dl.grøntsagsbouillon
 salt
 peber
 
Opskrift:
Del schnitzlerne og skinkeskiverne i halve, Drys kødet med salt og peber og læg en skive skinke og et salvieblad på hver. Sæt det fast med en tandstikker.

Brun schnitzlerne på en pande med smør og spæd med bouillon. Lad bouillonen koge næsten helt ind. Læg kødet på et varmt fad og hæld væsken over.

Server straks, fx med grøntsagspasta.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Saltimbocca

karakterer:
Opskriften er vist 12890 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu