Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Tranebærsauce I

Antal:

Ret : Saucer

Hovedingrediens : Bær

TranebærHøjtid: Thanksgiving

Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt :


Ingredienser:
100 g.tranebær eller ribs
2 spsk.brun farin
2 spsk.hvedemel
 Salt
 
 


Opskrift:

Si skyen og skum den for fedt. Hak tranebær, farin og mel groft i en food-processor. Uden food-processor hakkes tranebærrene igennem en persillehakker og blandes med farin og mel. Kog skyen op. Pisk blandingen i. Kog saucen godt igennem. Smag den til med salt.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19456 gange,
og udskrevet 340 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


  -  2012-12-22 11:21:28
Der skal ikke sky i en tranebærsauce. Man bruger den som tilbehør til kød ligesom fx ribsgele

Mona  -  2007-08-02 18:00:54
Jeg synes godt at det med skyen kunne være lidt mere detaljeret og hvor meget skal man brruge?

Tanja  -  0000-00-00 00:00:00
Hmm... det er egentligt et godt spørgsmål.. men gætter også på skyen fra stegen

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Tranebærsaucen er vist tænkt som tilbehør til stege, og det er så skyen fra stegen der skal bruges.

Margrethe  -  0000-00-00 00:00:00
ja ! hvilken sky ? svar ønskes !

Nelle  -  0000-00-00 00:00:00
Hvaffor´n en sky?