Hvidløgsuppe

Hvidløgsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
15 fedhvidløg
1 porre
400 g.kartofler
1 bdt.persille
1 rød peber
750 g.tomater
5 dl.hønsefond
2 dl.tør hvidvin
2 spsk.olivenolie
 Salt
 Peber
 
 Tilbehør:
 Daggammelt flutes
 
Opskrift:
Hvidløg pilles og hakkes fint. Tomater skoldes og flåes. Skæres i terninger. Den hvide del af porren skæres i skiver. Persille hakkes groft. Rød peber skæres i mindre terninger. Hvidløgene svitses i olien uden at tage farve. Porre, rød peber og persille svitses med. Hvidvin og hønsefond tilsættes. Tomaterne tilsættes. Det hele koger til grøntsagerne er møre. Smages til med salt og peber. Jævnes lidt med maizena og koges svagt i 10 min. Flutes skæres i skiver og ristes i olivenolie tilsat vineddike og hvidløg.

Servering:
Serveres i små suppekopper rygende varm.





karakterer:
Opskriften er vist 16526 gange,
og udskrevet 453 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvordan skal kartoflerne tilberedes ?

  -   2005-01-01 01:01:01
Denne opskrift/ ret lyder lækker