Marineret svinekam

Marineret svinekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.svinekam uden spæk/svær
 
 Marinade:
1.5 dl.rødvin
2 stilkefintsnittet bladselleri
1 gulerodi skiver
1 løg i kvarte
2 Nelliker, hele
 evt. 0.5 tsk. skårne enebær
 
Opskrift:
Bland marinaden.
Læg kødet i en skål eller en plasticpose og stil det tildækket - eller luk posen - og læg det i køleskab og lad det trække et døgn eller to. Vend kødet af og til.

Tag derpå kødet op af marinaden, dup det tørt og brun det i varmt fedtstof. Læg evt. et løg i kvarte og et par gulerødder i skiver i fedtstoffet, brun det lidt og læg derefter kødet tilbage i gryden. Hæld lidt vand ved og lad det stå over svag varme med låg en god times tid, til det er mørt. Efter tre kvarter kan man hælde marinaden med grøntsager ved.

Stegen kan serveres kold eller varm, og skyen kan naturligvis bruges som sauce, i givet fald moses grøntsagerne, så de jævner saucen





karakterer:
Opskriften er vist 50115 gange,
og udskrevet 678 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu