Skinkeschnitzel glaseret i honning og grønne peberkorn

Skinkeschnitzel glaseret i honning og grønne peberkorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 skinkeschnitzel af inderlår, 1 cm tykke
1 spsk.olie
2 spsk.honning
½ citron
3 tsk.grønne peberkorn
 frisk timian
1 dl.kaffefløde eller mælk
 salt
8 skalotteløg
12 champignoner
½ spsk.olie
2 dl.rødvin
2 spsk.brun farin
 salt
 
 Tilbehør:
1 kg.kartofler eller pasta
 
Opskrift:
Rør honning med fintrevet skal af en halv citron, knuste/hakkede grønne peberkorn og lidt frisk hakket timian. Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Varm olien på en pande ved god varme. Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på hver side. Skru ned til middelvarme og steg dem 1 minut på hver side. Smør den ene side af schnitzlerne med honningblandingen. Vend derefter schnitzlerne forsigtig på panden, sørg for at panden ikke er for varm og steg 1 minut. Tag kødet af panden og lad det trække under stanniol. Kom kaffefløde på panden til sauce. Smag til med salt. Svits hele løg og svampe i olie i en gryde. Tilsæt rødvin og lad det koge op. Tilsæt brun farin og lidt salt og lad det simre til rødvinen begynder at blive tyk og lægger sig om løg og svampe. Det tager ca. 15 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 9464 gange,
og udskrevet 243 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu