Rør sennep, farin og"> Glaseret hamburgerryg 01 - En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 38.000 forskellige opskrifter på
EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Glaseret hamburgerryg 01

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

HamburgerrygFedtfattig opskrift

Indsendt :

Glaseret hamburgerryg 01 4 Glaseret hamburgerryg 01 1 Glaseret hamburgerryg 01 2 Glaseret hamburgerryg 01 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 gram Hamburgerryg, rå
Rigeligt letsaltet vand
   
  Glasering
100 gram Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
100 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
    1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
    1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.


Opskrift:

Hamburgerryggen koges i rigeligt letsaltet vand i ca 45 minutter, eller 30 minutter og trækker så 30 minutter i vandet.

"Skindet" taget af hamburgerryggen.

Rør sennep, farin og rasp godt sammen og fordel det over den kogte hamburgerryg.

Derefter ind i en meget varm alm. ovn gerne under grill indtil den er godt glaseret ca. 10 minutter.


Server bla. brune kartofler og grønlangkål til.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (86 stemmer)

Opskriften er vist 419446 gange,
og udskrevet 10100 gange.


Energi:
KJ total 10025 (2386 kcal)
KJ pr. Pers. 1253 (298 kcal)
Vægt ialt 1706 gram
Vægt pr. Pers. 213 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 587 KJ (139 kcal)
Protein 16.5 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 7.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


John  -  2015-09-28 11:56:49
Kom en pilsner i kogevandet, sammen med et par laurbærblade, nelliker og peberkorn. :-)

Nadia  -  2014-12-31 14:17:47
God ide med at ridse tern i skindet, det vil jeg prøve! Og så vil jeg huske og duppe hamburryggen tør inden jeg glasere den, men rigtig godt tip med at ridse i skindet, det var jeg Ikk selv kommet på.. jeg tror Du sagtens kan bruge den hamburryg du har kogt igår.

  -  2014-04-11 10:21:51
Den bliver pæn når man tørrer den rent ,og smøre sennep på og drysser med brun farin ,og så flydende honning over ..Mums

  -  2014-01-21 15:54:54
kan man bruge en hamburryg man kogte igår?

  -  2013-10-11 16:41:26
Og jeg tager ikke skindet af. men snitter et lækkert ternet mønster. Så hænger glaseringen bedre ved og det ser SÅ lækkert ud.

Christian  -  2011-10-26 14:55:02
Jeg fordeler altid glaseringen jævnt på overfladen samt siderne. Det giver et pænere resultat syntes jeg.