Koteletter i paprikasauce

Koteletter i paprikasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Koteletter i paprikasauce, billede 4 Koteletter i paprikasauce, billede 1 Koteletter i paprikasauce, billede 2 Koteletter i paprikasauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4-6 fadkoteletter
20 g.margarine
1 tsk.salt
0.25 tsk.peber
 
 Sauce:
1 løg
4 tynde skriver bacon ( gerne kalkun bacon)
1.2 dl.vand
½ bouillonterning
70 g.tomatpure koncentreret
3 tsk.paprika
½-1 dl.Kaffefløde 9%
 
Opskrift:
Koteletterne brunes på panden og lægges taglagt i et ildfast fad. Krydr med salt og peber.

Pil løget og skær det i tern. Klip bacon i strimler. Svits bacon, derefter løget på den måde rækker fedtstoffet.

Tilsæt vand, tomatpure bouillonterning og fløde 9%. Lad sovsen koge igennem. Smag den til med salt, peber og paprika.

Og hæld det over koteletterne. Dæk fadet med stanniol og stil fadet midt oven ved 200 grader C. alm. ovn i 15- 20 min.

Spises med halve bagte kartofler eller løse ris og råkost salat.





karakterer:
Opskriften er vist 76943 gange,
og udskrevet 3124 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (36 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-02-22 22:20:08
Giv koteletterne dobbelt så lang tid i ovnen, så de bliver ordentligt møre