Koteletter med champignoncitronsauce

Koteletter med champignoncitronsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Koteletter med champignoncitronsauce, billede 4 Koteletter med champignoncitronsauce, billede 1 Koteletter med champignoncitronsauce, billede 2 Koteletter med champignoncitronsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
1 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
Brøndkarse, frisk
   
Opskrift:
Koteletterne steges først med fedtkanten nedad. Brunes på begge sider i det afsmeltede fedt. Steges 3-4 min og lægges på et fad.

Løget hakkes og steges i smørret. Vinen hældes ved og koges ind til det halve. Bouillon, citronsaft og –skal tilsættes. Snurrer sammen 3-4 min.
Fløde og majsstivelse røres sammen og tilsættes sammen med champignoner i kvarte. Snurrer sammen 2-3 min. Smages til med salt og peber. Og hældes over koteletterne. Pyntes evt. med brøndkarse.

Servér med kartofler og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 30135 gange,
og udskrevet 815 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5412 (1288 kcal)
KJ pr. Pers. 1353 (322 kcal)
Vægt ialt 1335 gram
Vægt pr. Pers. 333 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 405 KJ (96 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 2.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-07-16 08:52:35
En rigtig lækker sommerret - og utrolig nem. Kan sagtens bruges til gæsteret.

  -   2015-07-08 20:49:52
Fik et kvarter i ovnen med sovsen hældt over, i stedet for at snurre sammen 2-3 min. På panden.

  -   2009-01-06 10:28:45
Jeg har lige lavet denne ret og det smagte rigtig godt,det var en fantastisk frisk og lækker sovs.