Ovn-koteletter

Ovn-koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Ovn-koteletter, billede 4 Ovn-koteletter, billede 1 Ovn-koteletter, billede 2 Ovn-koteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.svinekoteletter u/ben
2 løg
2 grøn peberfrugt
2 rød peberfrugt
2 dåseflåede eller hakkede tomater
 Smør til stegning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Koteletterne brunes i fedtstoffet på panden. Lægges i et ovnfast fad, og krydres med salt og peber.

Skiveskåret løg, og skiveskåret pebre kommes i fedtstoffet på panden og steger lidt.

Dåsetomaterne med væde hældes ved, og skyl dåsen med LIDT vand og hæld også det ved.

Koger lige op og smages til med salt og peber. Hældes over koteletterne, og fadet stilles i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20-25 min. evt. med låg eller folie over.

Løse ris og flute serveres til





karakterer:
Opskriften er vist 69169 gange,
og udskrevet 1023 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-04-01 18:26:19
God let opskrift. Skiftede dog peberfrugten ud med bladselleri i stedet. Giver en mere krydret smag...