EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Paprikakoteletter

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Ingrediens : Svinekød

Kilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt : 2003-01-29

Paprikakoteletter 4 Paprikakoteletter 1 Paprikakoteletter 2 Paprikakoteletter 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 pakkebacon
4-6 svinekoteletter
2 tsk.mild paprika
 
1 dl.finthakket løg
1-2 spsk.koncentreret tomatpure
¼ tsk.tørret merian
1½ - 2 dl.bouillon
1 dl.creme fraiche, 18 %
250 g.rensede champignoner
 
Forklaring:

Tænd ovnen og indstil den på 170 grader C. alm. ovn. Rist baconskiver til de er gyldne og sprøde. Tag dem af panden og læg dem på fedtsugende papir.

Bank koteletterne lidt med håndroden eller en kødhammer. Drys paprika på begge sider af kødet. Brun koteletterne ved kraftig varme på begge sider. Tag koteletterne af panden og læg dem i et smurt ildfast fad.

Svits løgene på panden til de er gyldne og klare. Tilsæt tomatpure, merian og bouillon og kog panden af. Tilsæt creme fraiche og rør godt rundt. Smag saucen til med salt, peber og eventuelt lidt paprika. Hæld saucen over kødet.

Dæk fadet til med stanniol. Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen ved 170 grader C. alm. ovn i 15 - 20 minutter, afhængig af tykkelsen på koteletterne. Bland de grofthakkede champignoner i retten, 10 minutter før den er færdig. Læg bacon over.

Tips:

Retten kan også tilberedes med mørbradbøffer eller af skiver af skinkeinderlår.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.3 (27 stemmer)

Opskriften er vist 23611 gange,
og udskrevet 1089 gange.

Ann  -  0000-00-00 00:00:00
en rigtig nem ret. Hvis I er vilde med sovs, så lav dobbeltportion. tilføj evt. hvidløg sammen med løget.

Malerbaben  -  0000-00-00 00:00:00
Kan laves fedtfattig ved at bruge fromage frais i stedet for creme fraiche..