Paprikakoteletter med billede opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 38.000 forskellige opskrifter

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Paprikakoteletter

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Ingrediens : Svinekød

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Kilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt : 2003-01-29

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  


Ingredienser:
1 pakkebacon
4-6 svinekoteletter
2 tsk.mild paprika
 
1 dl.finthakket løg
1-2 spsk.koncentreret tomatpure
¼ tsk.tørret merian
1½ - 2 dl.bouillon
1 dl.creme fraiche, 18 %
250 g.rensede champignoner
 


Forklaring:

Tænd ovnen og indstil den på 170 grader C. alm. ovn. Rist baconskiver til de er gyldne og sprøde. Tag dem af panden og læg dem på fedtsugende papir.

Bank koteletterne lidt med håndroden eller en kødhammer. Drys paprika på begge sider af kødet. Brun koteletterne ved kraftig varme på begge sider. Tag koteletterne af panden og læg dem i et smurt ildfast fad.

Svits løgene på panden til de er gyldne og klare. Tilsæt tomatpure, merian og bouillon og kog panden af. Tilsæt creme fraiche og rør godt rundt. Smag saucen til med salt, peber og eventuelt lidt paprika. Hæld saucen over kødet.

Dæk fadet til med stanniol. Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen ved 170 grader C. alm. ovn i 15 - 20 minutter, afhængig af tykkelsen på koteletterne. Bland de grofthakkede champignoner i retten, 10 minutter før den er færdig. Læg bacon over.

Tips:

Retten kan også tilberedes med mørbradbøffer eller af skiver af skinkeinderlår.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.3 (26 stemmer)

Opskriften er vist 22449 gange,
og udskrevet 1080 gange.



Ann  -  0000-00-00 00:00:00
en rigtig nem ret. Hvis I er vilde med sovs, så lav dobbeltportion. tilføj evt. hvidløg sammen med løget.

Malerbaben  -  0000-00-00 00:00:00
Kan laves fedtfattig ved at bruge fromage frais i stedet for creme fraiche..