Svinekotelet med lynstegte grøntsager

Svinekotelet med lynstegte grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 svinekoteletter uden ben (ca. 2 cm tykke)
10 g.smør eller margarine
 Salt
 peber
 
 Lynstegte grøntsager:
2 bagekartofler
½ squash (125g)
1 rødløg
3-4 stykker soltørrede tomater
1 spsk.olie
 Salt
 peber
 timian
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne.
Skær kartofler og squash i lange tændstiktynde strimler. Pil løget og skær det i strimler. Skær/klip tomaterne i tynde strimler.
Varm olien i en stor pande. Kom løg på panden og svits det 1-2 minutter. Kom kartoflerne på panden. Vend dem ofte.
Kom resten af grøntsagerne på panden 6 minutter senere. Rist dem under hyppig omrøring i ca. 3 minutter. Smag til med salt og peber. Drys med timian.

Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved god varme.
Brun koteletterne 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 3 minutter på hver side. Krydr med salt.

Tips:

Til lynstegte grøntsager kan der ud over kartofler bruges fx gulerødder og porrer eller peberfrugter og aubergine.





karakterer:
Opskriften er vist 8775 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu