Koteletter i rosin- og paprikasovs med jasmin ris

Koteletter i rosin- og paprikasovs med jasmin ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 dl.jasminris
4 storesvinekoteletter
0.5 ds.rosiner
 rigeligt paprika
 salt
 peber
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Koteletterne brunes på panden og tages af.
Paprika svitses, piskefløde og rosiner tilsættes og koger op. Tilsæt salt, peber og læg kødet ned i panden igen. Skal simre 15 min. til kødet er mørt. Smages evt til med lidt mere paprika.

Serveres i fad. Risene koges og serveres løse.





karakterer:
Opskriften er vist 12353 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu