Fyrige koteletter

Fyrige koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 svinekoteletter
 salt
 friskkværnet peber
3 store løg i brede skiver
 god olie eller smør til stegning
4 tomater i smalle både
2 storesquash delt på langs og skåret i tykke skiver
2 fennikel delt i 6-8 stykker
1 lime i tynde skiver
1 l.grøntsagsjuice
1 spsk.paprika
1 melon i tynde både
1 appelsin: saften
125 g.friske spinatblade
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Koteletterne krydres med salt og peber og brunes ved god varme 2-3 min. på hver side i en gryde.

Løgene brunes let. Tomater, squash, fennikel, lime, grøntsagsjuice og paprika tilsættes. Koteletterne lægges ovenpå grøntsagsblandingen.
Retten koges ved svag varme i ca. 25 min.
Smages godt til med salt og peber.

Servering:
Smager godt sammen med melon dryppet med appelsinsaft og friske spinatblade krydret med salt og peber samt kogte ris.

Tips:

Forrygende også næste dag. Kødet skæres i terninger og varmes i grøntsagssaucen





karakterer:
Opskriften er vist 28272 gange,
og udskrevet 348 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
kan man spise ris som tilbehør?