Lasagne over bål

Lasagne over bål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.hakket oksekød
120 g.løg
1 ds.flåede tomater
1 ds.koncentreret tomat pure
0.5 pk.forkogte lasagneplader
100 g.revet ost
5 dl.Mornaysauce
 Salt
 peber
 oregano
 
Opskrift:
Svits de hakkede løg og kødet i en gryde til kødet er ordentligt brunet. Tilsæt de revne gulerødder, flåede tomater, og tomat pureen. Lad sovsen koge et kvarters tid, smag til med salt, peber og oregano.

Læg herefter skiftevis plader og kødsovs i lag i en gryde, start med kødsovs. Bag lasagnen i et kvarters tid, drys osten henover og bag den færdig.

Tips:

Skær de flåede tomater i stykker, så bliver de nemmere jævnt fordelt i sovsen. Hold godt øje med lasagnen når den bager.





karakterer:
Opskriften er vist 12523 gange,
og udskrevet 206 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-13 14:01:26
Hvorfor er der ikke gulerødder i opskriften , når der er det i tilberednings opskriften ??, ellers lyder det godt og nemt.m.v.h.lillian jørgensen

  -   2009-09-24 16:19:06
Ja, hvor kommer bålet ind? Kan man bare stille gryden ind i gløderne og så betragte det som en ovn? :)

  -   2009-06-24 13:43:43
Hvor kommer bålet ind??

  -   2005-01-01 01:01:01
den er bare go'