Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Braiseret svineskank med surkål

Antal:

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

SvineskankIndsendt :


Ingredienser:
1 kg.svineskank
 salt
 peber
3 dl.svinebouillon
1 porter
½ gulerod, groftskåren
½ gulerod i fine tern
½ løg, groftskåren
½ finthakket løg
1 laurbærblad
5 helepeberkorn
400 g.kartofler
1 ds.surkål (ca. 380 g)
 


Opskrift:

Skanken sættes over sammen med porter, bouillon, groftskåren gulerod, laurbærblad, peberkorn samt groftskåren løg. Koges under låg i ca. 45 min.

Skanken tages op og lægges i ildfast fad sammen med de andre ingredienser som den blev kogt med. Sæt kartoflerne over at koge. Skanken steges i ovn ved 180 grader i ca. 40-45 min. Den fintskårne gulerod samt finthakket løg varmes op sammen med surkålen i gryde. Skanken tages ud og væden sigtes fra. Væden koges igennem, jævnes og smages til.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 24641 gange,
og udskrevet 694 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Beth  -  2007-10-31 10:44:46
Føj, den smagte for meget af porter. Fulgte opskriften.