Alessandra kyllingebryst

Alessandra kyllingebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Alessandra kyllingebryst, billede 4 Alessandra kyllingebryst, billede 1 Alessandra kyllingebryst, billede 2 Alessandra kyllingebryst, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
1 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
   
  Panering
100 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 tsk. Oregano, tørret
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
20 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Opskrift:
Kyllingebrysterne skæres over på langs.

Løget snittes fint. Løget og de øvrige ingredienser (undtagen æggene) blandes med raspen.

Vend kyllingestykkerne i æg og derefter i raspblandingen.

Steg stykkerne i olivenolie på panden 4-5 minutter på hver side, og server med masser af presset citron.

Tips:

Kryddersmør:
100 g. smør
1 tsk. hp sauce
2 spsk. persille
1 tsk. oregano
1 tsk. finthakket løg.

Det hele røres sammen og kan sprøjtes ud på en citronskive og serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 346225 gange,
og udskrevet 8763 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (154 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5243 (1248 kcal)
KJ pr. Pers. 1310 (312 kcal)
Vægt ialt 935 gram
Vægt pr. Pers. 233 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 560 KJ (133 kcal)
Protein 17.7 gram
Fedt 2.5 gram
Kulhydrat 10.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-03-08 19:38:05
Utrolig god. Med ris.

  -   2013-03-24 18:46:46
Det er nok en af de bedste opskrifter på kylling, jeg længe har fundet. Normalt hader jeg kylling, fordi det ikke smager af noget. Med denne kan jeg ikke få nok!!

  -   2013-01-12 16:20:55
Kan varm anbefaldes smager himmelsk :)

  -   2012-11-02 18:53:38
Fin anderledes panering, kom dog persille og merian, friskhakket i ,i stedet for pamersan ost, ( for at bruge det, der var i huset). Dertil kart.både og en blommesalat m. rockefort ( også for at få brugt osten fra køleskabet op. God menu.

  -   2012-07-19 14:22:29
Sindsygt lækkert - og så med citron til! Tak for opskriften :)

  -   2012-05-15 19:09:45
Hvad med noget sovs?

  -   2012-04-19 09:30:11
Ganske enkelt fantastisk.

  -   2011-09-30 12:58:09
hvad med smøret - hvordan laver man det ??

  -   2011-09-19 20:06:54
Hvad er HP sauce?

  -   2011-09-14 17:31:40
Ih hvor smagte det herligt super

  -   2011-05-21 10:49:16
smager godt og nemt at lave.. De minder meget om nuggets..

  -   2010-11-14 19:32:05
MMMMM.... Virkelig nemt og lækkert

  -   2010-09-24 14:41:29
prøv at smide et par håndfulde cornflakes i rasp blandingen c",)

  -   2010-02-16 17:31:55
Super opskrift:) den er simpelthen bare et hit:D

  -   2010-01-07 14:01:56
Det var dog en utroligt lækker kyllingeopskrift! Et 10-tak fra mig!

  -   2009-12-29 14:40:53
Jeg tror vi prøver den med kartoffel-både og salat ;)

  -   2009-12-15 21:46:08
I stedet for rasp kan man bruge mel, det smager fantastisk :)

  -   2009-10-22 07:41:32
rasp med frisk persille i, det skulle i prøve, smager bare så godt til kyllingebryster. Jeg plejer også at dele brysterne på langs, og så panere dem, synes det bliver mere lækkert.

  -   2009-05-08 11:49:48
Ja det er en klar 10 fra os af... vi fik salat og kartoffelbåde til mumse mums

  -   2008-09-04 14:02:32
Hvad kan man erstatte hp saucen med i kryddersmøren? =)

  -   2008-03-11 11:39:25
pisse god opskrift smager godt med salat og persille indbagte kartoffler

  -   2008-03-11 11:38:08
håber den her opskrift kan laves med salat og bagte kartooffler for det laver jeg til en opgave hvor jeg får karaktere i

  -   2008-02-17 13:45:01
Kan man godt lave paneringen uden parmasan ost, da vi ikke kan lide det :S

  -   2008-01-28 13:25:05
Fantastisk opskrift, rigtig lækker.

  -   2008-01-08 23:27:40
Kartoflerne er råstegte kartofler, har skrevet opskriften i kommentaren højrere oppe.

  -   2008-01-08 13:59:51
hvad er det for nogle lækre kartofler på billedet???

  -   2008-01-07 15:22:56
Flødesaucen kan tilsættes enten gorgonzola eller dijonsennep for smag.

  -   2008-01-07 09:01:37
Hej Per Du kan ikke få nogen flødesauce, med smag, især ikke med paneret kød.På billedet af retten, er et stk. citron med kryddersmør, så her er saucen.

  -   2007-12-25 11:40:10
Men pasta som andre skriver passer også godt til, så vil jeg nok lige koge panden af med lidt fløde og vende pastaen i inden servering, en gang blandet salat og brødstænger eller flutes passer også godt til.

  -   2007-12-25 11:38:50
Som det kan ses på biledet så serverede vi råstegte kartofler til, Kartoflerne skrælles og skæres i både, vendes med salt, peber, oregano og olie, lægges på bageplade eller bradepande beklædt med bagepapir og steges ca 50 minutter ved 200 grader.

  -   2007-04-05 16:34:20
kan man nogen andet end rasp

  -   2005-01-01 01:01:01
flutes er et hit!

  -   2005-01-01 01:01:01
evt.en god salat og et godt brød..ja eller pasta

  -   2005-01-01 01:01:01
ømm den lyder lækkert, men ømm men hvad skal dertil..??

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg ville prøve med lidt pasta