Kalkun i wok

Kalkun i wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kalkun i wok, billede 4 Kalkun i wok, billede 1 Kalkun i wok, billede 2 Kalkun i wok, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.kalkunbryst i strimler eller tern
2 gulerødder, skåret i strimler
4 forårsløg, skåret i strimler
100 g.spidskål, skåret i strimler
200 g.blomkål i små buketter
6 spsk.sojasauce
4 dl.vand eller hønsebouillon
 lidt maizena og vand til jævning
 
Opskrift:
I en wok eller stor pande steges kalkun og grøntsager til alting er sprødt, smages til med soya, salt og peber.

Derpå kommes vand eller hønsebouillon. Det hele jævnes med lidt maizena til det får en passende konsistens.

Ris koges og serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 53125 gange,
og udskrevet 2058 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (42 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-30 08:16:09
Rigtig dejlig - brugte porre i stedet for forårsløg - ikke så dårligt

  -   2007-03-05 22:07:11
Start med at brun kalkunstrimlerne i lidt olie før du tilsætter grønsagerne. Gulerødderne skæres i tynde stave, forårsløg skæres på skrå i 2-3 cm styker, spidskålen kan erstattes med kinakål eller hvidkål.

  -   2005-01-01 01:01:01
Dejlig ret, men med kokkosmælk er den endnu bedre