Gazpacho 02

Gazpacho 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Gazapcho

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 skiverdaggammelt lyst brød uden skorpe
1 storrød peberfrugt i grove stykker
50 g.cornichoner
1.5 kg.flåede tomater
300 g.isterninger
1.5 dl.vand eller hønsebouillon
2 spsk.olivenolie
1.5 spsk.vin- eller æbleeddike
1 fedfinthakket hvidløg
 
 Fyld:
1 agurk uden kerner i tern (300 g)
1 lilleløg i tern (50 g)
1 grønpeberfrugt (100 g)
3 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Kom brød, peberfrugt, cornichoner og tomater i en blender med isklumperne og blend det til en jævn masse, evt. ad et par omgange. Tilsæt vand og smag til med olivenolie, vineddike, hvidløg, salt og peber. Nyd suppen kold med tern af agurk, løg og peberfrugt samt hakket persille og et godt brød.

Tips:

Peberfrugter og tomater kan evt. bages eller grilles før de blendes. Pil skindet af inden du blender de grillede grønsager. Suppen får en lidt sødere og tættere smag, når noget af saften fra grønsagerne er fordampet.





karakterer:
Opskriften er vist 23535 gange,
og udskrevet 520 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu