Tusind års kage

Tusind års kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.smør eller margarine
200 g.sukker
4 æg
250 g.hvedemel
0.5 tsk.hjortetaksalt
 vanille
50 g.sukat
30 g.mandler
 
Opskrift:
Fedtstoffet blødgøres, røres hvidt og skummende med sukkeret, de sammenpiskede æg irøres et ad gangen, hvorefter det sigtede mel med hjortetaksalt tilsættes. Vanille og småtskåren sukat kommes i dejen, og mandlerne smuttes og lægges hele eller flækkede på kagen som pynt.

Kandiserede kirsebær og valnødder kan tilsættes dejen. Bages ca 1 time.





karakterer:
Opskriften er vist 11695 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Opskriften er fra Ingeborg Suhrs kogebog. Kagen skal have 170-200 grader i ovnen. :)