Chilimarineret cylotte

Chilimarineret cylotte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeculotte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1-1.5 kg.cylotte
 salt
 peber
 
 marinade:
1.5 dl.rødvin
2 spsk.chilisauce
1 spsk.rødvinseddike
1 spsk.farin
1 spsk.hakket løg
0.5 tsk.salt
 peber
 
Opskrift:
Læg culotten i en plastpose. Marinaden piskes sammen og hældes ved. Luk posen omhyggeligt. Kødet marineres i køleskab 8-12 timer. Culotten dryppes af, krydres med peber og salt og lægges i et ovnfast fad. Sættes i ovnen på midterste ovnrille ved 225 grader. Brunes i 15 minutter og videresteger ved 160 grader i 30- 45 minutter. Stegen hviler tildækket i 20 minutter inden den skæres ud.





karakterer:
Opskriften er vist 23646 gange,
og udskrevet 439 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu