Appelsinerne presses, og saften "hældes ned" i boven. Rosmarin, hvidløg, olie, hvidvin,"> Bovsteg med appelsin - En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 38.000 forskellige opskrifter på

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Bovsteg med appelsin

Antal: 6-8 

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin

VildsvinebovIndsendt :


Ingredienser:
2-2,5 kg.vildsvinebov
4-6 appelsiner
 rosmarin
2 fedhvidløg
 olie
1 dl.hvidvin
 salt
 peber
 
 store bagekartofler, 1-2 stk. pr. person
2 laurbærblade
3 dl.bouillon
 


Opskrift:

Vildsvineboven udbenes omhyggeligt, så der bliver færrest mulige "åbninger" i det udbenede kødstykke.

Appelsinerne presses, og saften "hældes ned" i boven. Rosmarin, hvidløg, olie, hvidvin, salt og peber blandes og lægges ind i boven. Brug en pensel til at smøre blandingen rundt inde i boven. Boven lægges i et ildfast fad eller lille bradepande.

Hasselback kartofler lægges i et andet fad med laurbærblade. Bouillon hældes ved.

Begge fade sættes i en 200° varm ovn, og det hele steger ca 1½ time. Stegen er færdig, når kødtemperaturen er oppe på 75°.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (9 stemmer)

Opskriften er vist 37060 gange,
og udskrevet 864 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Mia  -  2011-07-05 19:48:08
Kan man bruge bov fra ko?