Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Braiseret lammebov med citron og timian

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød

Lammebov stykkerOprindelsesland : Italien - Italiensk - Italienske

Indsendt :

Braiseret lammebov med citron og timian 4 Braiseret lammebov med citron og timian 1 Braiseret lammebov med citron og timian 2 Braiseret lammebov med citron og timian 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1200 g.lammebov med ben
2 spsk.olivenolie
10 fedhvidløg delt i kvarte
2 løg i store tern
3 gulerødder i tykke mønter
1 spsk.hakkede rosmarinnåle
 Revet skal af 1 citron
2 kvistetimian
400 g.hakkede flåede tomater
3 dl.rødvin
2 dl.vand eller bouillon


Opskrift:

Del boven i 4-5 stykker eller bed slagteren gøre det, han gør det gerne.

Varm olien i en stor stegegryde og steg kødet, til det har taget lidt farve. Tag det op og krydr det med salt og peber.

Kom hvidløg, løg og gulerødder i gryden og lad også det få lidt farve.

Kom kødet tilbage i gryden, tilsæt rosmarin, citronskal, timian, tomater og rødvin. Bring retten i kog og lad det koge for ganske svag varme i 1½ time.

Spæd med vand/bouillon undervejs og vend kødet ved samme lejlighed.

Server med dampede grønne bønner og polentagratin.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 23740 gange,
og udskrevet 908 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Ejnar Bjerring  -  2009-04-09 19:10:25
En rigtig god ret og meget nem at lave Så prøv den bare

Fam. Sommer  -  2008-10-16 17:05:44
Velsmagende gryderet. Nem at lave. Prøv dog med en god kartoffelmos i stedet for polenta. Vi har prøvet begge dele og er slet ikke i tvivl om, hvad der passer bedst!