Linsebøffer

Linsebøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
150 g.røde linser
1 mellemstort løg
 salt
 peber
 fedtstof til stegning
 høvlet peberrod
 persille
 
Opskrift:
Skyl linserne under koldt vand og kog dem i 15 minutter i vand, der lige dækker (Linserne skal ikke lægges i blød). Hæld dem i en sigte og lad dem dryppe godt af og svale. Bland dem i det hakkede kød sammen med hakket løg.

Form farsen til bøffer, som krydres med salt og peber. Steg dem på begge sider, til bøfferne er gennemstegte. Kog evt. panden af med lidt bouillon og jævn til sovs. Anret bøfferne med høvlet peberrod og hakket persille.

Kogte kartofler eller blot lidt groft brød kan serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 17813 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
det kunne være rart med en vegetarisk udgave..