Kiymali mantarili Ispanak

Kiymali mantarili Ispanak, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.spinat
2 løg
40 g.smør
200 g.hakket oksekød
60 g.ris
0.5 tsk.edelsüss paprika
300 g.yoghurt naturel
 
Opskrift:
Skyl spinaten meget grundigt i flere hold vand. Lad den dryppe af og hak den groft. Pil løgene og hak dem fint.

Smelt smørret i en stor gryde og lad løgternene snurre deri, til de er klare. Kom det hakkede kød i og rør i det med en gaffel i ca. 5 minutter, til det skiller og skifter farve. Vend spinaten i, hæld 2 ½ dl. vand på og kog til spinaten falder sammen. Kim risene i og smag til med salt, peber og paprika. Dæmp varmen og lad det hele koge småt i ca. 30 minutter. Tilsæt mere vand, hvis det er nødvendigt.

Lad yoghurten dryppe af i et kaffefilter i ca. 30 - 60 minutter. Tag den op i en skål og rør, til den er glat. Server den til spinatretten.





karakterer:
Opskriften er vist 12106 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu