Deep Pan Pizza med chorizo

Deep Pan Pizza med chorizo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Deep Pan Pizza med chorizo, billede 4 Deep Pan Pizza med chorizo, billede 1 Deep Pan Pizza med chorizo, billede 2 Deep Pan Pizza med chorizo, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Pizzadej:
500 g.hvedemel
 dl.vand 30 grader C.
25 g.gær
1-2 spsk.god olivenolie
1 spsk.sukker
½ spsk.groft salt
 
 Fyld:
200 g.chorizo i tynde skiver (spansk paprikapølse)
3 dl.tomatsauce/pizzasauce
300 g.revet mozzarella ost
2 tsk.tørret oregano
 
Opskrift:
Opløs gæren i vandet. Bland resten sammen med vandet, gem dog mel til at ælte på. Ælt dejen rigtig meget – og drys lidt mel på og skær et kryds og lad dejen hæve under noget cellofan en halv times tid.

Forvarm ovnen til 225 grader C. alm. ovn.

Dejen rulles ud på et melet bord til størrelse på 2 bradepander og deles i 2 eller dejen deles i 2 før den rulles ud.
Dejen smøres med tomat/pizzasauce og osten drysses over og chorizopølsen fordeles over.

Bag i ca 15-20 minutter og reducer så varmen til 225 grader C. alm. ovn til overfladen er let brun og osten bobler og er let gylden.

Tips:

Der er her til 2 plader





karakterer:
Opskriften er vist 71932 gange,
og udskrevet 1761 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (96 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-07-09 14:42:54
Hej Kan jeg fryse dejen, hvis jeg ikke får brug for det hele ??? Mvh. Yvonne

  -   2017-12-04 10:09:42
det er den bedste pizza ever

  -   2016-01-20 18:01:35
Jeg skal reducere varmen fra 225 grader til hvad ? Der er vist sneget sig en trykfejl ind 😉

  -   2009-06-18 18:42:46
tror i har skrevet forkert ved graderne man kan jo ikke ændre 225 til 225.

  -   2008-09-19 21:23:31
Jeg synes ikke rigtig det blev deep pan, men hvis jeg havde lavet en plade i stedet for to, så havde den været der. Men det blev to gode pizzaer. Jeg valgte dog noget andet fyld :-)