Vildtsovs opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 38.000 forskellige opskrifter

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Vildtsovs

Antal: 1 Portion

Ret : Saucer

Ingrediens : Diverse flydende produkter

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2002-11-24





Ingredienser:
 spsk.Smør eller Margarine
5 dl.Stegesky + lidt Vand (steg et par skiver Røget flæsk heri for at give Vildtsmagen )
2 spsk.Hvedemel
 Salt
 Peber
 Ribs syltetøj
 Kulør
 


Forklaring:

Smelt smørret ved svag varme i en gryde , rør Melet , fortsæt opvarmningen under stadig omrøring et par minutter , det må ikke blive brunt. Tilsæt lidt efter lidt under stadig piskning ( omrøring ) til den er helt jævn , skulle der blive klumper i sies den.

Smages til med Salt - Peber samt Ribs eller Tyttebærsyltetøj tilsæt Kulør til den ønskede farve er opnået .
Lad sovsen småkoge 3 - 4 min under stadig omrøring .

Er velegnet til stegt Kød og alle former for stegt Vildt




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.3 (11 stemmer)

Opskriften er vist 25847 gange,
og udskrevet 748 gange.



Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu