Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Vildtsovs

Antal: 1 Portion

Ret : Saucer

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter

BouillonIndsendt :


Ingredienser:
 spsk.Smør eller Margarine
5 dl.Stegesky + lidt Vand (steg et par skiver Røget flæsk heri for at give Vildtsmagen )
2 spsk.Hvedemel
 Salt
 Peber
 Ribs syltetøj
 Kulør
 


Opskrift:

Smelt smørret ved svag varme i en gryde , rør Melet , fortsæt opvarmningen under stadig omrøring et par minutter , det må ikke blive brunt. Tilsæt lidt efter lidt under stadig piskning ( omrøring ) til den er helt jævn , skulle der blive klumper i sies den.

Smages til med Salt - Peber samt Ribs eller Tyttebærsyltetøj tilsæt Kulør til den ønskede farve er opnået .
Lad sovsen småkoge 3 - 4 min under stadig omrøring .

Er velegnet til stegt Kød og alle former for stegt Vildt



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (12 stemmer)

Opskriften er vist 38638 gange,
og udskrevet 806 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Claus Christiansen  -  2016-01-02 06:06:19
Margarine, hvad tænkes dér egentlig på?