EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Vildtsovs

Antal: 1 Portion

Ret : Saucer

Ingrediens : Diverse flydende produkter

Indsendt : 2002-11-24


Ingredienser:
 spsk.Smør eller Margarine
5 dl.Stegesky + lidt Vand (steg et par skiver Røget flæsk heri for at give Vildtsmagen )
2 spsk.Hvedemel
 Salt
 Peber
 Ribs syltetøj
 Kulør
 


Forklaring:

Smelt smørret ved svag varme i en gryde , rør Melet , fortsæt opvarmningen under stadig omrøring et par minutter , det må ikke blive brunt. Tilsæt lidt efter lidt under stadig piskning ( omrøring ) til den er helt jævn , skulle der blive klumper i sies den.

Smages til med Salt - Peber samt Ribs eller Tyttebærsyltetøj tilsæt Kulør til den ønskede farve er opnået .
Lad sovsen småkoge 3 - 4 min under stadig omrøring .

Er velegnet til stegt Kød og alle former for stegt Vildt



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.3 (11 stemmer)

Opskriften er vist 28393 gange,
og udskrevet 760 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu