EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Laksetartar

Antal:

Ret : Pålæg

Ingrediens : LakseFisk

Indsendt : 2002-11-21


Ingredienser:
400 g.laks
100 g.lakse/stenbiderrogn
2 tsk.grov sennep (fransk)
2 skalotteløg
2 dl.creme fraiche 38%
2 spsk.citronsaft
½ dl.olie
3 spsk.hakkede krydderurter efter eget valg
 


Forklaring:

Befri laksen for evt. ben og skind. Hak den gennem de fine huller på kødhakkeren. Har du en foodprocessor kan den med fordel benyttes i stedet for. Rør så farsen forsigtigt med de finthakkede løg, sennep og den rengjorte rogn ( se opskrift Stenbiderrogn ). Smag til med salt, peber, olie og ca. halvdelen af de hakkede krydderurter.

Pisk creme fraiche med håndmixeren til en konsistens næsten som smør. Tilsæt salt, peber, citronsaft og resten af de hakkede krydderurter. Vend de forsigtigt sammen. Stil køligt.

Fordel nu laksemassen i et tyndt lag på kolde frokosttallerkner, så den dækker bunden. Form så en lille kugle af creme fraichen med en varm ske. Pynt med dildkviste eller andet.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.5 (6 stemmer)

Opskriften er vist 19696 gange,
og udskrevet 750 gange.

Ram2  -  0000-00-00 00:00:00
Ved at skifte ½ delen af fisken ud med røget laks, får du en variant der er meget velsmagende. Kan pyntes med capers - høvlet peberrod - og sorte oliven skåret i ringe

  -  0000-00-00 00:00:00
server med muscadet vin