Varm fersken suppe

Varm fersken suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.margarine
2 spsk.karry
3 storeløg
3 fedhvidløg
1 stor ds.ferskner
1 ds.flåede tomater
1 l.hønsebouillon
400 g.rejer
 
Opskrift:
Margarine smeltes, karry tilsættes, hvidløg skæres i tern og brunes.

Alt tilsættes og det hele koges godt i gennem alt blendes, tilsæt ½ l piskefløde, alt koges godt igennem. Tilsæt rejer lige før servering.

Serveres med flutes til





karakterer:
Opskriften er vist 11722 gange,
og udskrevet 233 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu