Pikles

Pikles, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Pickles

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Lage:
1250 g.sukker
60 g.sennep (sød fransk )
40 g.karry
1.1 l.lager eddike (1.25)
1 chili
5 g.hel sort peber
5 stk.lang peber
5 g.sennepskorn
2 laurbær
100 g.maizena
0.5 brevrød melantin
 
 Fyld:
1 stk.blomkål
1 stk.agurker
350 g.gulerødder
200 g.bønner
3 stk.æbler
350 g.perleløg
300 g.peberfrugt
2 stk.squash
2 stk.grønne tomater store
 
 Saltlage:
1 kg.salt tilsættes 5 l vand og røres til saltet er smeltet
 
Opskrift:
Lage:
Sukker, sennep, krydderier, karry og eddike blandes koldt. ( gem lidt eddike til at røre maizenaen op med) Lagen koges op og tilsættes melantin og maizena. Koges derefter i 10 minutter.

Fyldet:
Grønsagerne ordnes og skæres, eller pilles, i små stykker. Læg grøntsagerne i saltlage i 4 - 8 timer.
Skyl grøntsagerne. Tag lidt af lagen fra og blancher dem her i, lidt af gangen. Når alle grøntsagerne er blancheret og afkølet blandes de med den afkølede lage. Hvis der ikke er lage nok, bruges den del af lagen som grøntsagerne er kogt i.

Der efter fyldes picklesen på glas.

Tips:

Kog de forskellige grønsager hver for sig, så de alle forbliver sprøde og lækre.


Tag lidt pickles. Sigt lidt af lagen fra. Hak picklesen groft og bland den op med mayonnaise, efter behag, og du en dejlig hjemmelavet remoulade.





karakterer:
Opskriften er vist 54962 gange,
og udskrevet 1645 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-03 14:09:18
læs opskriften grundigt et par gange før du går igang! - selvom jeg læste den et par gange fik jeg ikke set, at man skulle tilføre 5 liter vand til saltlagen.

  -   2011-03-01 15:01:45
Jeg har en bedre opskrift.. på polsk: 2kg conishon agorker (friske) sanepsfrø en hel hvidløg pepperød blade vand og salt Agurkerne vaskes og sættes i en stor gryde med en hel pillet hvidløg, sanepsfrø og dækkes til med pepperød blade. vandet koges og saltes, cirka 1 spsk salt med top per liter vand. vandet koges ind til alt salt er smeltet og hældes over agurkerne.. Agurkerne bliver klar til at spise allerede efter 4-5 dage de bliver let saltet, og hvis man skal have dem helt picklet lad dem stå i en eller 2 uger mere. Velbekommen.

  -   2009-08-01 22:10:19
Pernille Bækdahl: Hvad skal der ikke så meget i af??

  -   2008-01-05 12:51:44
Fremraragende alt arbejdet værd. vil man have den lidt tykkere, så dobbelt melantin.

  -   2007-03-31 17:46:14
der skal ikke så meget i !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!