Tortillas / tacoskaller

Tortillas / tacoskaller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Tortilla - Enchalidas

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.majsgryn
5 dl.vand
4 spsk.plantemargarine
1 tsk.salt
300 g.hvedemel
 
Opskrift:
Kog majsgrynene 10 minutter i en gryde med vand. Rør af og til. Bland margarine, salt og hvedemel i majsgrøden. Ælt dejen let. Den skal være blød og let klistret. Form dejen til 8 små boller på størrelse med en bordtennisbold. Rul dejen tyndt ud på et melet bord. Steg pandekagerne på en tør og meget varm pande indtil de bobler op, ca. 2 minutter på hver side. Stabl dem ovenpå hinanden og hold dem varme under et viskestykke. Bruges til tacos og enchiladas, eller som erstatning for brød.

Tips:

En god måde at udrulle en tynd dej på er at lægge den mellem 2 stykker bagepapir drysset med mel. Udrul den på sædvanlig vis.





karakterer:
Opskriften er vist 28117 gange,
og udskrevet 409 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-12-09 17:28:54
lækkert jeg elsker taco prøv det en dag hvor du måske har tid

  -   2010-05-23 01:17:47
det er bare de bedste smagsløg som findes i opskrifte. uhm, uhm.

  -   2005-01-01 01:01:01
super go' ret!! den fanger dine smagsløg!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er rigtig god.. en oplevelse for smagsløgene