Svinekrebinetter

Svinekrebinetter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Svinekrebinetter, billede 4 Svinekrebinetter, billede 1 Svinekrebinetter, billede 2 Svinekrebinetter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Hakket skinkesmåkød med 10-12% fedt
 mel
 salt
 peber
 
50 g.smør
Opskrift:
Form kødet til krebinetter, ca. 1½ cm tykke. Vend krebinetterne i mel, salt og peber. Varm fedtstof på panden. Brun krebinetterne ca. 1 min. på hver side. Færdigsteg 4-6 min. på hver side.

Servering:
Krebinetterne kan serveres med kold kartoffelsalat eller med sur-sød dipsauce og f.eks. kogte ris eller med bagte tomater og kartofler eller pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 38861 gange,
og udskrevet 551 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-02 19:20:58
Er det normalt mel ?

  -   2010-10-09 18:35:20
Serveres med kogte kartofler og stuvede ærter og gulerødder (grønærter)

  -   2005-01-01 01:01:01
Dejlig mad