Kalvekam i hvidvin

Kalvekam i hvidvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.helt afpudset kalvekam
1 spsk.olivenolie
1 dl.hvidvin
¼-½ potteSalvie, frisk
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær kødet i terninger på 2x2x2 cm. Steg kødet ved høj varme i olien i en sauterpande i nogle min., tilsæt hvidvin og lad det koge 2-3 min. til. Kom salvie ved og smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 10835 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu