Confit de canard på frisk salat med skiveskåren parmesan

Confit de canard på frisk salat med skiveskåren parmesan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Diverse and

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 stk.CONFIT DE CANARD kogte andelår
1 stk.Salathoved.
200 g.Skiveskåren Parmesanost
3 spsk.Hvidvins eddike
3 spsk.Olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rens salathovedet og håndpluk det på et fad. Bland olie og hvidvins eddike med salt og peber og fordel det på salaten. Varm andelårene i MICRO ovnen i 1 min. og fjern benet. Fordel kødet ud over salaten og læg det skiveskårne parmesan ovenpå og server. Der kan bydes baguette til.





karakterer:
Opskriften er vist 19922 gange,
og udskrevet 307 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu