Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Ristede kastanier

Antal:

Ret : Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Nødder

KastanierIndsendt :


Ingredienser:
½ kg.kastanier
150 g.smør
 salt
 


Opskrift:

Kastanierne skal ridses hele vejen rundt og lægges i bradepanden i en varm ovn til skallen har løsnet sig. Kastanierne pilles og ristes i smør på panden til de er smukt gyldne. Drysses med salt.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (24 stemmer)

Opskriften er vist 16428 gange,
og udskrevet 321 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Helen Hauberg  -  2015-12-08 21:30:45
Kan kastanjerne fryses efter ristning i ovn og så smørristed inden brug?

Ole Morville  -  2014-10-21 15:22:52
Hvilken temperatur og ca. hvor længe tager det inden skallerne åbner sig. er det 10 min eller 1 time

Bjørnar  -  2012-10-24 00:05:24
I varmluftsovn 200 grader i 20 min. I alm. ovn 225 grader i 25-30 min.

christian gylstorff  -  2011-11-11 17:53:50
hvor er opskriften

Helle  -  2011-10-09 15:51:46
Det er fortræffeligt med portvin til kastanier -og husk at portvin skal drikkes af store glas!

Per  -  2010-10-17 19:21:56
De kastanier som gror i Danmark er for det meste hestekastanjer, og dem må du ikke spise. Der skulle gro enkelte ægte kastanjer herhjemme, men de er meget få, da vi bor for nordligt.

Svend  -  2010-10-15 14:59:44
hvordan kan man tage biterheden fra de kastanier, der gror her hjemme. Kan man eventuelt koge dem med et tilsætnings stof af en slags????????

mette  -  2010-07-19 11:09:56
kastanjer skal koges!!!

Mom  -  2007-11-10 17:52:35
Man kan ikke bruge de kastanier som vokser her hjemme .De er ikke giftige men de er bitre , altså køber man dem hos en grønthandler fra okt. til ca. jan.

Mom  -  2007-11-01 17:41:11
Man klipper et kryds i toppen for ellers eksploderer de i ovnen , grov salt hældes i en bradepande ,sæt kastanierne i ,og i ovn på 200 gr. i 35 min .

Mom  -  2007-11-01 17:36:15
De skal da ha`35 min i ovnen

Poul  -  2007-09-28 15:52:36
"Ristede kastanier" er traditionelt i Bourgogne distriktet i Frankrig, og derfor er det naturligt at drikke Bourgognevin til de ristede kastanier

Vibeke  -  2007-03-11 19:05:55
kan man bruge kastanier, der er samlet i marts fra jorden eller skal det være friske kastanier fra efteråret?

Inger-Lise  -  0000-00-00 00:00:00
Glemmer fra år tik år, hvor varm ovnen skal vøære og hvor længe kastanierne skal ristes.

Kaja  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan drikke en tør rødvin til, men ellers er en kold øl fortræffelig.

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Hvilken vin drikker man til kastanier?

Dorte  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan ridse et lille kryds i toppen. Varmen skal ca. lille på 200 grader

Lene  -  0000-00-00 00:00:00
Hvordan ridses hele vejen rundt?

lis  -  0000-00-00 00:00:00
hvad servarer man det til

sissel  -  0000-00-00 00:00:00
er der nogle der er søde at skrive hvor varm ovnen skal være????