EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland


















Ristede kastanier

Ristede kastanier 6.7 23
Antal:

Ret : Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Nødder

KastanierIndsendt :


Ingredienser:
½ kg.kastanier
150 g.smør
 salt
 

Få indkøbslisten på din mobil/tablet med FooDoo appen

Opskrift:

Kastanierne skal ridses hele vejen rundt og lægges i bradepanden i en varm ovn til skallen har løsnet sig. Kastanierne pilles og ristes i smør på panden til de er smukt gyldne. Drysses med salt.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 6.7 ( 23 stemmer )
Opskriften er vist 14837 gange,
og udskrevet 319 gange.

Ole Morville  -  2014-10-21 15:22:52
Hvilken temperatur og ca. hvor længe tager det inden skallerne åbner sig. er det 10 min eller 1 time

Bjørnar  -  2012-10-24 00:05:24
I varmluftsovn 200 grader i 20 min. I alm. ovn 225 grader i 25-30 min.

christian gylstorff  -  2011-11-11 17:53:50
hvor er opskriften

Helle  -  2011-10-09 15:51:46
Det er fortræffeligt med portvin til kastanier -og husk at portvin skal drikkes af store glas!

Per  -  2010-10-17 19:21:56
De kastanier som gror i Danmark er for det meste hestekastanjer, og dem må du ikke spise. Der skulle gro enkelte ægte kastanjer herhjemme, men de er meget få, da vi bor for nordligt.

Svend  -  2010-10-15 14:59:44
hvordan kan man tage biterheden fra de kastanier, der gror her hjemme. Kan man eventuelt koge dem med et tilsætnings stof af en slags????????

mette  -  2010-07-19 11:09:56
kastanjer skal koges!!!

Mom  -  2007-11-10 17:52:35
Man kan ikke bruge de kastanier som vokser her hjemme .De er ikke giftige men de er bitre , altså køber man dem hos en grønthandler fra okt. til ca. jan.

Mom  -  2007-11-01 17:41:11
Man klipper et kryds i toppen for ellers eksploderer de i ovnen , grov salt hældes i en bradepande ,sæt kastanierne i ,og i ovn på 200 gr. i 35 min .

Mom  -  2007-11-01 17:36:15
De skal da ha`35 min i ovnen

Poul  -  2007-09-28 15:52:36
"Ristede kastanier" er traditionelt i Bourgogne distriktet i Frankrig, og derfor er det naturligt at drikke Bourgognevin til de ristede kastanier

Vibeke  -  2007-03-11 19:05:55
kan man bruge kastanier, der er samlet i marts fra jorden eller skal det være friske kastanier fra efteråret?

Inger-Lise  -  0000-00-00 00:00:00
Glemmer fra år tik år, hvor varm ovnen skal vøære og hvor længe kastanierne skal ristes.

Kaja  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan drikke en tør rødvin til, men ellers er en kold øl fortræffelig.

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Hvilken vin drikker man til kastanier?

Dorte  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan ridse et lille kryds i toppen. Varmen skal ca. lille på 200 grader

Lene  -  0000-00-00 00:00:00
Hvordan ridses hele vejen rundt?

lis  -  0000-00-00 00:00:00
hvad servarer man det til

sissel  -  0000-00-00 00:00:00
er der nogle der er søde at skrive hvor varm ovnen skal være????