Fadkoteletter i champignon-løgsauce

Fadkoteletter i champignon-løgsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fadkoteletter i champignon-løgsauce, billede 4 Fadkoteletter i champignon-løgsauce, billede 1 Fadkoteletter i champignon-løgsauce, billede 2 Fadkoteletter i champignon-løgsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4  fadkoteletter, 1-1½ cm tykke (400g)
 salt
 peber
 
250 g.skalotteløg eller små zittauerløg
4 dl.grøntsags- eller tomatjuice
250 g.champignon
1 spsk.sød chilisauce
0.5 tsk.edelsüss paprika
 salt
 peber
2 spsk.persille
 
Opskrift:
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle og krydr dem med peber. Brun dem på panden ca.1 minut på hver side. Tag dem af og læg dem på en tallerken.

Champignon- løgsauce:
Pil løgene og skær dem i halve el. kvarte afhængig af størrelsen. Svits dem på en pande. Tilsæt juicen og lad løgene småkoge under låg i ca.5 min.

Rens champignon og skær dem i kvarte. Kom dem på panden med paprika og chilisauce. Lad saucen småkoge i ca.10 minutter under låg.

Læg koteletterne ned i saucen og lad dem simre i 2 min. På hver side.

Drys retten med hakket persille.

Serveres med Løse ris samt broccoli eller grønne bønner.

Tips:

I stedet for låg, kan kommes folie over panden.





karakterer:
Opskriften er vist 99843 gange,
og udskrevet 2041 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu