EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Tzasiki

Antal: 4 Pers.

Ret : Salat - Salater

Ingrediens : Drivhus Grønsager

Oprindelsesland : Grækenland - Græsk - Græske

Indsendt : 2002-10-19

Tzasiki 4 Tzasiki 1 Tzasiki 2 Tzasiki 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 dl.yoghurt naturel
1-?? fedhvidløg (alt afhængig af, hvor meget man kan lide)
 
1/2 - 1 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
1 groft reven agurk
 
 


Forklaring:

Yoghurten hældes i et kaffefilter. Det skal stå sådan i ca. 1 time, så alt vandet sies fra. Derefter smages den til med hvidløg, salt og peber.

Den revne agurk skal også sies - den kan presses ned i sien for at få så meget af væden fra som muligt. Derefter vendes den i yoghurten.

Denne salat bliver kun bedre, hvis den for lov til at trække en times tid.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.8 (62 stemmer)

Opskriften er vist 28747 gange,
og udskrevet 1321 gange.

kat  -  0000-00-00 00:00:00
Denne opskrift er rigtig god. dog er den nemmere at lave hvis man bruger græsk yougurt, istedet for naturel. For så behøver man ikke lade den stå og trække i flere timer

Line  -  2007-04-19 17:55:18
Hvis den skal have mere smag skal der en spsk. god olivenolie i. Salten skal ikke direkte i youghurten men drysses på de revne agurker og lad det trække en halv times tid og bland det først derefter med youghurten. Det giver en bedre smag.

  -  2007-11-25 17:27:33
mums

sands  -  2010-04-23 22:03:10
Fantastisk. Lavede den til en grillaften med min klasse. De elskede den.