Langtidsstegt oksebov med tomat

Langtidsstegt oksebov med tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Langtidsstegt oksebov med tomat, billede 4 Langtidsstegt oksebov med tomat, billede 1 Langtidsstegt oksebov med tomat, billede 2 Langtidsstegt oksebov med tomat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.bov skåret i ½ cm tykke skiver
1000 g.tomat i tykke skiver
 saft fra en citron
3 fedhvidløg
 lidt olivenolie
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Bland alle råvarerne godt rundt og bag det i et ildfast fad med sølvpapir over i 2 ½ time ved 160 grader C. alm. ovn.

Bag videre ved 220 grader C. alm. ovn i ca. 1 time, til det bruner og væden er så godt som fordampet.





karakterer:
Opskriften er vist 53363 gange,
og udskrevet 613 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-01-28 19:28:32
Kødet blev meget tørt og brandt.

  -   2011-10-20 10:52:54
Fremragende opskrift.

  -   2010-08-15 08:07:50
Det må da være en fejl, at det skal fortsætte v 220 grader i en time. Skal det ikke ned på 160 gr.???

  -   2009-09-23 13:26:05
Tilføl en del kartofler i skiver og så er det hle klar på en gang...

  -   2009-05-18 15:41:56
Opskriften duer slet ikke. Efter de første 2½ time er kødet brændt på og næsten forkullet.