Oksebov i kryddersovs

Oksebov i kryddersovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Oksebov i kryddersovs, billede 4 Oksebov i kryddersovs, billede 1 Oksebov i kryddersovs, billede 2 Oksebov i kryddersovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.oksebov med ben
50 g.margarine
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
 
8 - 10 skalotteløg
1 fedpresset hvidløg
0.5 tsk.oregano, tørret
0.5 tsk.timian, tørret
1 tsk.salt
1 l.vand
1 ds.flåede tomater (450 g)
 
1 grøn peber
 
Opskrift:
Kødet brunes i en gryde, først på fedtkanten, så noget af fedtet smelter af, og dernæst på de andre sider. Salt og peber tilsættes.

Løgene pilles og tilsættes sammen med hvidløg, krydderier, salt vand og tomater. Stegen småkoger under låg i 1 1/2 - 2 timer, til kødet er mørt.

Peberfrugten skæres i små terninger og koges med de sidste 10 min.

Kødet tages op og pakkes i folie, mens sovsen koges lidt ind uden låg og evt smages til og jævnes.

Serveres med hvide kartofler eller kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 53862 gange,
og udskrevet 1702 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-14 19:55:40
smager godt. jeg tilføjet så lidt chilipulver og paprika + mere salt og peber