Oksebov med grønsagssauce

Oksebov med grønsagssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 kg.oksebov
 Mel
 Smør
1 dåsetomater
3 løg
1-2 revne gulerødder
1 reven selleri
4 dl.bouillon
0.5 tsk.oregano
1 bdt.persille
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Kødet brunes på panden, så kødet bliver lukket hele vejen rundt. Det tages af panden.

De findelte grønsager svitses uden at tage farve.

De svitsede grønsager kommes i bunden af en lille bradepande el. ovnfast fad. Kødet lægges over, drys med salt og peber og kom krydderier ved grønsagerne. Panden koges af med bouillon og skyen spædes ved kødet. Tomaterne findeles i dåsen og kommes i bradepanden.

Fadet sættes i ovnen ved 180 grader.( Fahr.356 ) Efter ca. ½ time dækkes fadet med folie, og stegningen fortsætter, til kødet er mørt, ca. 2½ time.

Kødet tages op og holdes varmt. Skyen sies og jævnes med maizena, smages til med salt og peber. Ved serveringen lægges kødet på grønsagerne.

Server med brasede kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 20160 gange,
og udskrevet 679 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu