Røget lammerose med honning marineret tranebær

Røget lammerose med honning marineret tranebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Røget lammekølle

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.røget lammekølle
26 g.tranebær
50 g.Akacie-honning
2 stk.mandariner
 
2 dl.piskefløde
½ citron
1 tsk.flormelis
40 g.revet peberrod
 
 Feldsalat og julesalat
 
Opskrift:
Honning marineret tranebær:
Akacien varmes i skål i vandbad, honningen hældes derefter på gryde og tranebærrene tilsættes. Der gives et lille opkog.
Trække på køl 2 timer ved 50°.

Peberrodssalaten:
Fløden piskes let og revet peberrod, citronsaft, flormelis vendes deri. Røget lammekølle skæres i tynde skiver og formes som roser.

Anret på fad, pynt med julesalat og feldsalat. Server Brødpinde dertil.





karakterer:
Opskriften er vist 9920 gange,
og udskrevet 263 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu