Tobleronelagkage

Tobleronelagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Per 8 Per
KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Tobleronelagkage, billede 4 Tobleronelagkage, billede 1 Tobleronelagkage, billede 2 Tobleronelagkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Tobleroneskum:
400 gram Toblerone
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2 Choko lagkagebunde En færdiglavet lagkagebund vejer ca 83 gram.
   
  Pynt:
  Toblerone
  frisk frugt
   
Opskrift:
Toblerone og piskefløde smeltes ved lav varme, hældes i en skål som køler lidt af på køkkenbordet for den filmes og stilles i køleskabet til næste dag.

Næste dag piskes Tobleronefløden til skum og kommes i en sprøjtepose.

Halvdelen af Tobleroneskummet sættes på lagkagebunden i små toppe, den anden lagkagebund lægges over og den sidste halvdel af cremen sættes på som toppe.

Lagkagen kan pyntes af med hakket Toblerone og evt. frisk frugt, hindbær og blåbær passer godt til.





karakterer:
Opskriften er vist 2250 gange,
og udskrevet 74 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 18632 (4436 kcal)
KJ pr. Per 2329 (554 kcal)
Vægt ialt 1066 gram
Vægt pr. Per 133 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1747 KJ (416 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 29.4 gram
Kulhydrat 34.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu