Pasta og pølser i fad

Pasta og pølser i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Pasta og pølser i fad, billede 4 Pasta og pølser i fad, billede 1 Pasta og pølser i fad, billede 2 Pasta og pølser i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Pølser
500 gram Pastaskruer
300 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
300 gram Majs, konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
150 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Pasta koges som anvist på posen.
Rens porrerne, skær dem i skiver og giv dem et let opkog evt. sammen med pastaen.

Skær pølserne i små stykker.

Pasta, porre og pølser blandes med majs, piskefløde og mælk og krydres med salt og peber og fordeles i et ovnfast fad.

Kom den reven ost på til sidst.

Sæt fadet i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter eller til osten er pæn lysebrun.

Serveres med flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 371910 gange,
og udskrevet 17110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (180 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 21212 (5050 kcal)
KJ pr. Pers. 5303 (1262 kcal)
Vægt ialt 2100 gram
Vægt pr. Pers. 525 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1010 KJ (240 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 12.7 gram
Kulhydrat 23.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-10 18:39:11
har kogt pasta og porre sammen, giver en god smag til pastaen også derud over tilsat ærter

  -   2011-08-17 19:25:54
God ret og hurtig at lave. Tilføjede bacon og gulerødder :-)

  -   2011-08-08 14:53:42
Super nem og lave, og den smager bare godt. jeg tilføjer så bare kylling og bacon i stedet for pølser :-)

  -   2010-03-05 19:11:31
nem og lækker ret . prøv med skinkestrimler. :)

  -   2009-11-14 19:00:58
Jeg bruger Mornay sovs i stedet for fløde. Og jeg tilsætter kogte gullerods skiver. Udover det putter jeg også peberfrugter i tern i, de er lige svitset af i en gryde i noget olie sammen med løg i tern.

  -   2009-05-28 20:45:47
This tasted really good!! I didn't add "porre" to it, but added green peppers and red onions to it along with the corn. It was delicious, and I highly recommend it! :D

  -   2008-04-17 14:53:59
Super ret der gik rent ind hos både barn og mand.

  -   2007-11-18 13:00:00
det smager godt men drop porret

  -   2007-10-08 21:09:33
majs er ikke populært, så istedet brugte jeg lidt gulerod i tern og broccoli - det var super

  -   2007-04-22 12:41:09
Lyder lækkert når jeg laver det bruger jeg nogen gange mornay sovs i smager også godt og så uden porre

  -   2005-01-01 01:01:01
Nem at lave, smager pragtfuld, fam gav top karater, der er mad til 6 personer, kan mikses evt med andre grønsager. Tak

  -   2005-01-01 01:01:01
Tilsæt flere grøntsager!

  -   2005-01-01 01:01:01
Det smager godt men skal der ikke noget stivelse i mælken og fløden

  -   2005-01-01 01:01:01
Prøv også at skifte porrene ud med en wok/grønsags blanding, smager rigtig godt :D

  -   2005-01-01 01:01:01
kanon opskrift, mætter mere end man tror, havde en rest rosenkål og gulerødder, der også kom i, dejligt nemt at lave

  -   2005-01-01 01:01:01
den er¨nem at lave og god

  -   2005-01-01 01:01:01
den er god !

  -   2005-01-01 01:01:01
Lyder nem at lave, og lækker at spise.

  -   2005-01-01 01:01:01
Uhm, den gik rent ind herhjemme. Vi har dog tilføjet små buketter af broccoli og rød peberfrugt i tern.