EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Hjemmelavet mayonnaise

Antal:
Portion 1 Portion
Ret : Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter

OlieIndsendt :


Ingredienser:
300 gram Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

    1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 tsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber. hvid
Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram


Opskrift:

Start med at veje olie af til f.eks. forbrug af fedtstof til 2 dage ( 15 gr. om dagen og ikke mere eller mindre ) Hjemmelavet mayonnaise kan ikke holde sig mere end 3 - 4 dage i køleskabet.

Pisk 1 lille spsk. sennep med en æggeblomme. HUSK !!! Ægget må ikke være koldt.

Pisk derefter olie i, en lille smule af gangen, i starten nogle dråber og efterhånden lidt mere af gangen. Når man har den ønskede mængde mayonnaise, smages til med salt og hvid peber og vineddike eller citronsaft ( Citron til fisk )



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 36764 gange,
og udskrevet 885 gange.


Energi:
KJ total 11302 (2690 kcal)
KJ pr. Portion 11302 (2690 kcal)
Vægt ialt 320 gram
Vægt pr. Portion 320 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 3531 KJ (840 kcal)
Protein 0.7 gram
Fedt 94.9 gram
Kulhydrat 0.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Johndoe  -  2010-03-28 07:56:56
Ups, jeg glemte lige... Skal det gå hurtigt og vil man være 95% sikker på det lykkes for en, så brug en blender! Ja en blender, enten en stavblender eller en almindelig. Hæld de pasturiserede æggeblommer ned i blenderen, put låget på - minus det lille - og start på lav hastighed, altimens man langsomt, tilsætter olien igennem hullet. På ganske få minutter, har du en dejlig hjemmelavet mayonnaise. Det allervigtigste når man laver mayonnaise er, at ALLE ingredienserne SKAL have samme temperatur og helst "stuetemperatur" - er de ikke det, er man næsten 100% sikker på, at det mislykkes.

Sys  -  2008-11-23 09:30:25
En reel opskrift på mayonnaise, der indeholder alle de huskeråd der skal og bør til, for at en ægte hjemmelavet mayonnaise lykkes. Prøv den og erkend: Syntetiske tubemayonnaiser Go home!