Chokoladekage med valnødder

Chokoladekage med valnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.mørk chokolade
100 g.valnødder
150 g.hvedemel
0.5 tsk.kanel
1 stk.revet citronskal
5 æg
150 g.smør eller margarine
200 g.sukker
2 pladerchokolade
1 spsk.appelsinjuice
200 g.marcipan
 Flormelis til udrulning
100 g.lys chokolade
150 g.flormelis
2 spsk.vand
1 spsk.kakao
4 skiverkandiseret appelsin
16 halvevalnøddekerner
 
Opskrift:
Hak chokoladen. Mal nødderne. Bland nødder, chokolade, mel, kanel og citronskal. Skil æggene. Smelt smørret. Pisk hvider med 50 og blommer med 150 g. sukker. Pisk 1/3 hvide i æggene, så melet og smeltet smør. Bland resten af hviderne forsigtigt i til slut. Hæld dejen i en godt smurt form. Bag kagen ved 175* i ca. 45 min. Afkøl kagen i formen natten over. Tag kagen ud af formen, og del den i 3. Smør glasur på bundene, og læg kagen sammen. Rul marcipanen ud til ca. 30 cm. Læg den på kagen og glat ud i siderne. Bland chokolade og glasur over vandbad. Fordel glasuren over kagen. Pynt med kandiserede appelsiner og valnødder.





karakterer:
Opskriften er vist 22487 gange,
og udskrevet 232 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Nej jeg kan heller ikke helt forstå opskriften! Hvor er fremgangsmåden til glasuren og hvilke ingredienser skal man bruge til den? Og hvor meget er "1 plade"? En plade kan jo være 75 g. eller 200 g!

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er da en utrolig rodet beskrivelse/opskrift