Schweinefilet Bachus

Schweinefilet Bachus, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.svinemørbrad
150 g.bacon i skiver
2  forårsløg (hakket)
 salt
 friskkværnet peber
1 kopfløde
0.5 kopRiesling (samme som serveres til maden)
300 g.vindruer - grønne uden kærner i kvarter
60 g.smør
500 g.ærter
 frisk persille
2 stk.flutes pr. pers. + ca. 150 g. smør (til flutes)
 tandstikker
 
 Tilbehør:
 varme flutes m. smør ? ærter.
 
Opskrift:
Ovnen varmes op til 200 C. Sener og fedt skæres fra mørbraden, den vikles med bacon som gøres fast med tandstikkere. Kødet brunes på en pande på alle sider og sættes derefter i en høj gryde ind i ovnen, hvor det steger i 15 min. Mørbranden tages ud og holdes varm. Løgene svitses i grydens resterende fedt. Herefter hældes fløden i gryden og det hele koges ind (reducerer) til det halve. Tilsæt vinin og lad det hele simre på lille blus. - krydres. Bacon tages nu fra mørbraden og skæres i små strimler, hvorefter det sættes til side. Druerne brasseres let i smørret og holdes varme. Mørbraden skæres i 2 cm tykke skiver, inden de lægges på de varme druer. Baconstruímlerne drysses over kødet og til sidst hældes sovsen over. Garneres med friskhakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 8009 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
der blev raabt bravo, det siger vist det hele. Nem og virkelig virkelig laekker, jeg lavede det dog med lynstegte grönne bönner i stedet.