Mørbradkoteletter med pasta og tunfiskesovs

Mørbradkoteletter med pasta og tunfiskesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 storsvinemørbrad
 smør og olie til stegning
1 dåsetun i olie
2 dl.Kaffefløde 9%
1.5 dl.bouillon
10 sorte oliven
1 bundtpersille
 
Opskrift:
Skær den afpudsede mørbrad i tykke skiver og pres dem let ud med hånden. Steg dem i brunet smør og olie 4-5 minutter på hver side. Drys med salt og peber. Tag dem op og hold dem varme. Mos tunfisken sammen med lidt af fløden og findel den i blenderen med resten af fløden. Kog panden af med bouillon og lad den koge lidt ind, før tunmosen kommes på og varmes igennem. Smag til med salt og peber og hæld den ved kødet. Drys med hakket persille og servér med snittede oliven og kogt, frisk pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 10450 gange,
og udskrevet 213 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu