Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Fedtegrever

Antal: 1 Portion

Ret : Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Svinekød

FedtegreverOprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt :

Fedtegrever 4 Fedtegrever 1 Fedtegrever 2 Fedtegrever 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Fedtflommer
 


Opskrift:

Flommerne hakkes groft gennem kødmaskinen.

Kommes i en stegegryden og steges/smeltes til greverne er gyldne.

Greverne sies fra, og fedtet stilles koldt.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (21 stemmer)

Opskriften er vist 47560 gange,
og udskrevet 340 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Elev  -  2014-12-10 09:09:22
I min klassens historie bog står der at det er hønsefoder!

Elev  -  2014-12-10 09:06:11
Jeg skal forklare hvad fedtegrever er! Er det bare svinekød, eller hvad?

mads  -  2013-05-05 15:45:02
Jeg synes klart det er synd at bruge flomme. Brug spæk fra f.eks. en mellemkam / flæskesteg. Det er mere lækkert at spise og håndtere.

peter eliot  -  2009-03-27 16:01:16
i min barndom kunne man også købe såkaldte "løggrever", en slags fedtegrever med ristede eller stegte løgstykker.

  -  2007-12-05 07:18:29
Kommer man æbler og løg i greverne når de er siet kan de bruges til smørepålæg eller i brasede kartofler, usundt, men godt. Simonsen